Adja meg a keresendő termék nevét:

Bio kenderfehérje kakaó ízesítéssel (180 g)

4500 Ft
Cikkszám: 9120069384116

A kender szuper párosítása kakaóval, enyhe dió ízű, és a kakaónak köszönhetően, csodálatos csokoládés ízű. Kenderünk 100%-ban bio, 100%-ban fenntartható.

Tejjel vagy növényi alternatívával a kenderfehérje valódi Superfood lesz. Ideális kiegészítő müzli, joghurt vagy smoothie készítéséhez.Tag :
  • Medihemp, CBD, kenderprotein, Pure Leaf budapest, bio kenderprotein, bio protein

A MEDIHEMP az egyik legmagasabb minőségű kendertermékeket előállító cég Ausztriában. Termékfejlesztéseik ötvözik a modern kutatásokat és az évezredes ismereteket a kender sokoldalú és pozitív tulajdonságait illetően, a növény legjavát kínálják. A termesztéstől a végtermékig a minőség a legfontosabb szempont. 


Összetevők: kenderfehérje  - 54,7%, nyers kakaó - 26,7%, rizsliszt *, kókuszdió-cukor *, vanília * - (* biogazdálkodásból származó összetevők)


Használt alapanyagok: Szerves kender a mezőgazdasági növényfajok közös fajtakatalógusának megfelelően, az alkalmazandó EK rendelettel összhangban.


Származás: EU 


Megjelenés / állag: Világosbarna liszt

Illat / íz: kakaószerű aroma / csokoládés aroma


Mikrobiológia:

A mikrobiológiai elemzés eredményei összhangban állnak az alkalmazandó EK rendelettel.


Aminosavak:

A termék mentes peszticidektől, nehézfémektől és egyéb maradványoktól, amelyek megfelelnek az alkalmazandó EK előírásoknak.


Tápérték 100 g-onként:


Energia  1503 kJ / 360 kcal

Zsír  6,9 g

 amelyből telített  1,2 g

Szénhidrátok  37,1 g

ebből cukor  25,3 g

Rost  20,5 g

Fehérje 26,4 g

Só  0,07 g


A táplálkozási értékek az élelmiszerek elemzésén és számításán alapuló átlagértékek. A táplálkozási értékek betakarításonként betakarításig változhatnak külső hatások (időjárás, talaj stb.) miatt, ezért a természetes termékek szokásos ingadozásainak vannak kitéve.


Vásárlói mutató:

Gyorsan elkeverhető tejbe, tej alternatívákba, gabonafélékbe, joghurtba, turmixokba.


Tárolás és szállítás:

Tárolja jól lezárva, szárazon és hőtől védve. Óvja a közvetlen napfénytől.


Csomagolás:

Membrán kerek dobozok

• légmentes, aromavédő, újracsukható egymásra rakható

• Felépítés: nátronpapír + szürke karton + PET-SiOx + lakk

• Felső oldal: alumínium tömítő membrán dombornyomással

és lezárt, könnyfül, fehér PP fedél

• Alsó oldal: karton alsó alumínium / fehér

• Mennyiség: 180 g

• Ø73mm / magasság140mm


Lejárati idő: 18 hónap a csomagolás dátumától számítottan


A Medihemp termékek, helyes adagolással  és egy változatos étrenddel együtt, támogatják az egészséges életmódot. Ne lépje túl az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által javasolt maximális napi adagot! A kender termékeknek betakarításonként összetevőinek, textúrájának, ízének és színének különböző változatai lehetnek, melyek nem befolyásolják a minőségüket!

Termékeinket csak a címkén feltüntetett módon szabad adagolni és használni. Tilos alkalmazni, ha Ön terhes vagy szoptat. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. A hatások egyéntől függően eltérhetnek.