Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Amennyiben az átvételi opciók közül a "HÁZHOZSZÁLLÍTÁS"-t választod, a FoxPost-tal küldjük ki a csomagot. A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. 
A házhozszállítás díja Magyarországon egységesen: 990 Ft 

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. A rendelésed a rendelést követő következő munkanapon kerül a futárszolgálatnak átadásra, amennyiben a termék készleten van, a kiszállítás ideje 3-4 munkanap. 
Kérjük vedd figyelembe, hogy átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után kerül a futárszolgálatnak átadásra a csomagod. Abban az esetben, ha a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a további egyeztetés érdekében. 

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget tüntess fel kiszállítási címként. Amennyiben a FoxPost az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kézbesítést. 
Azonban, ha az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja a Pure Leaf Kft-hez. Fontos, hogy a kiszállításkor a csomagot tételesen ellenőrizd és ha minden rendben van, az átvételi elismervényt írd alá. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni. 


Jelenleg az alábbi fizetési módokat választhatod webáruházunkban: 
1. Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés esetén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz webáruházunkban. A rendelésed véglegesítése után a fizető felületre irányítunk, ahol a SimplePay által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyával. A fizetési mód kiválasztásánál "BANKKÁRTYÁS FIZETÉS" feliratra kattints, majd a SimplePay fizetési felületén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A következő kártyákat fogadjuk el: a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról visszaigazolást küld. Sikertelen tranzakció esetén a Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.


2. Átutalás
A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt, a rendelés leadását követően átutalással is kifizetheted. Kérésedre az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesd fel a rendelés azonosítóját. 
Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni: 
Kedvezményezett: PURE LEAF Korlátolt Felelősségű Társaság. 
Bankszámla száma: 11711010-21455618 OTP BANK 
IBAN szám: HU23 117110102145561800000000 
SWIFT/BIC kód: OTPVHUHB 
Azokat a megrendeléseket, amelyek ellenértékét 8 munkanapon belül nem teljesítik, rendszerünk automatikusan törli.

3. Utánvét
Az utánvéttel történő fizetés választásánál a szállítást végző futárnak kell kiegyenlíteni az áru ellenértékét a megrendelésed átvételével egyidejűleg. 
Az utánvét összegét házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni.